Om meg

Faglærer i Digital Markedsføring på Noroff.

Jeg er Faglærer i Digital Markedsføring på Noroff i Bergen. På Noroff har jeg ca 20 studenter med ulik bakgrunn som jeg underviser i digital markedsføring. Noroff er en fagskole med studier innen digitale fag som skal gi praktiske kunnskaper og ferdigheter som kvalifiserer for jobb.

Faglærer innen Digital Markedsføring med fokus på effektiv markedsføring som gir resultater.

Hvis du ønsker å kontakte på e-post meg trykk på knappen “Kontakt meg” og du må gjerne legge meg til på LinkedIn ved å trykke på LinkedIn knappen:

Spesialist i Digital Markedsføring, kommunikasjon og salg.

Jeg kom fra stillingen som Digital Markedsføringsekspert i byrået Argonville som holder til i Knarvik i Alver kommune utenfor Bergen. Mange av kundene der var innen B2B markedet. Det var veldig spennende å jobbe med et felt som kanskje er litt utradisjonelt i forhold til hva de fleste forbinder med digital markedsføring.

Å jobbe i et lite byrå betydde at jeg måtte være allsidig og gjøre varierte arbeidsoppgaver. Alt fra å lage digitale annonser, designe nettsider og arbeide med tekst og innhold. Dessverre ble jeg permittert under korona nedstengingen i mars 2020. Veldig synd for jeg trivdes veldig godt i Argonville med interessante arbeidsoppgaver og spennende kunder å jobbe med. Mest utfordrende og gøy var å være innleid digital markedssjef i bedrifter der jeg kunne følge bedriften tett over lang tid. Det skaper resultater!

Nå er det full fart i Argonville igjen og jeg anbefaler absolutt dem for deg som bedriftseier som ønsker effektiv digital markedsføring for din bedrift. De har løsninger for deg som kanskje ikke har den digitale kompetansen internt eller har behov for noen på fulltid.

Lærer og mentor – en rolle jeg trives godt i.

Heldigvis fikk jeg raskt jobb igjen i Noroff som faglærer i digital markedsføring på Fagskolen Noroff i Bergen. Der har jeg ansvar for opplæring av ca 20 studenter som i løpet av ett år skal igjennom et stort pensum innenfor faget. Noroff er en fagskole. Det betyr at er det er en praktisk utdanning. Studentene skal lære alt fra digitale annonser til hvordan skrive selgende tekst og mye mye mer. Det som er spennende med digital markedsføring er at faget er bredt, i stadig utvikling og jeg må også lære nye ting. Jeg trives veldig godt i rollen som lærer og mentor.

Jeg brenner for digital markedsføring som virker, som gir resultater. Da er søkemotoroptimalisering viktig slik at nettsiden havner høyt opp på Google søk viktig. Like viktig er det å analysere dataene som nettsiden og digitale annonsekampanjer gir. Hva virker og gir den effekten kunden ønsker enten det er mest mulig besøk eller flest mulig som handler. Det handler om å selge et budskap gjennom tekst, bilder og kommunikasjonsteknikker for å få brukeren eller kunden til å gjøre det du ønsker at de skal gjøre.

Fra Brumunddal til Bergen.

Opprinnelig er jeg fra Brumunddal. Oppvokst på et småbruk med mor, far og to søsken. Bodde i mange år i Oslo, men flyttet til Bergen sammen med min kone og sønn i 2011. Trives veldig godt i Bergen selv om været ikke er det beste, så er Bergen en by med muligheter.

Bloggen er en digital testside og lekekasse.

Denne nettsiden og bloggen har to formål for meg. Det ene er å komme med nyttig og praktisk informasjon til du som er interessert i digital markedsføring og kommunikasjon. Det andre formålet er å ha et digitalt hjem for meg selv der jeg kan teste ut nye ting og bruke som en digital lekekasse. Så hvis noe ikke fungerer her så er det kanskje noe nytt jeg tester ut.

Kontakt meg gjerne gjerne for en uformell samtale.

Har du spørsmål rundt bloggen, min jobb som faglærer, digital markedsføring som fag eller har innspill og kommentarer så kontakt meg gjerne via min Kontakt side her på bloggen ved å klikke på knappen:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.