Ukategorisert

Rom ble ikke bygget på en dag!

Kampanje vs merkevarebygging

Det er viktig å ha gode kampanjer som generer salg der og da. Med snart 20 års erfaring innen salg og markedsføring har jeg lært at det er mye enklere å selge for en merkevare eller et kjent selskap i markedet enn noen som er totalt ukjente.

Det ukjente oppfattes som utrygt for oss mennesker. Når valget står mellom flere alternativ velger vi gjerne det trygge. Det som er kjent.

Derfor er det viktig for alle bedrifter å ha en kontinuerlig tilstedeværelse over tid, gjerne kombinert med kampanjer. Å bruke en jevn sum på digitale annonser er derfor en god ide. Summen trenger ikke å være stor.

Dette har flere fordeler:

  1. Du er alltid til stede. Du trenger ikke å være den mest synlige, men er alltid til stede og bygger tillit og kjennskap i markedet.

  2. Du samler data om dine potensielle kunder, venner og følgere. Svært nyttig informasjon den dagen du skal kjøre større kampanjer for da har du grunnlaget og kunnskapen som gjør kampanjen din enda mer effektiv.

Similar Posts